Lasagna se oglasio o odgodi suradnje s Huljićem: "Bilo je neophodno"

Foto: Instagram/Miroslav Lelas/PIXSELL

Baby Lasagna se oglasio o suradnji s Tončijem Huljićem, odnosno vijesti da ipak neće nastupati na Melodijama Jadrana.

"Zbog izdavanja novog singla, koji je u ovom trenutku moj osobni prioritet, i poslovnih odluka vezanih uz potpisivanje internacionalnog ugovora, suradnja s Tončijem Huljićem povodom festivala Melodije Jadrana trenutno je odgođena. Iako smo svi bili izuzetno uzbuđeni zbog ove suradnje, vjerujemo da je važno da se projekt realizira u najboljim mogućim uvjetima. Trenutno sam zauzet aktivnostima vezanim za izlazak novog singla i pripremama za nadolazeće nastupe", napisao je Lasagna.

"Upravo zato odgoda suradnje je neophodna jer obojica želimo osigurati jedinstveno glazbeno iskustvo za slušatelje u odgovarajućim uvjetima. Tončijeva podrška koja traje od prvog dana upoznavanja mi znači puno te mi je neizmjerno drago što će nastaviti sa simpatijama pratiti izgradnju moje karijere. Ja ću, kao i do sada, nastaviti pratiti njegov rad", poručio je hrvatski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu.

Dodao je i pjesmu Huljića i Madre Badesse.

Oglasio se i Huljić

Inače, Lasagna je nedavno potpisao globalni diskografski ugovor s Universal Music Groupom, dok Huljić ima svoju izdavačku kuću Tonika Records. 

Podsjećamo, Lasagna je trebao nastupiti na Melodijama Jadrana koje se ove godine održavaju od 21. do 23. lipnja u Galeriji Meštrović u Splitu, no do toga ipak neće doći. O svemu se na Facebooku oglasio Tonči Huljić.

"Dragi prijatelji, slušatelji i gledatelji. Zbog promijenjenih poslovnih okolnosti, Baby Lasagna neće moći biti dio pjesme Aj pitaj na Melodijama Jadrana 2024. Pojašnjenja radi, Baby Lasagna je potpisao ugovor s Polidorom iz Njemačke, koji je u okviru Universal grupacije. Tim ugovorom poslovna dinamika i sva prava su pod njihovom ingerencijom. 

Tako su odlučili da hitno van idu i s drugim singlom, što i ja smatram ispravnom poslovnom odlukom. Kako pjesma izlazi gotovo istodobno kao i pjesma Madre Badesse i sigurno bi izazvala pitanje razdiobe podjele prava na istu, Baby i ja smo vrlo brzo donijeli odluku da suradnju ostavimo za neko kasnije vrijeme", napisao je Tonči

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.