Lauren i Kellie - golišava DJ atrakcija koju možete slušati i dirati

LAUREN POPE i Kellie Acreman nisu samo golišave djevojke koje su se nakon neuspješne manekenske karijere odlučile skinuti do kraja i remiksirati pokoju stvar - riječ je o uspješnim ženama koje nevjerojatnom brzinom šire svoje poslovno carstvo, a njihovi nastupi sve su popularniji u londonskim noćnim klubovima. Nakon dvije godine učenja za DJ-a, djevojke kreću u osvajanje svijeta, a sljedeća stepenica su ljetne destinacije poznate po maratonskim electro tulumima. Hrvatska im zasad, nažalost, nije u planu.

"Moj prijatelj je radio kao DJ i jako smo se puno družili, pa sam se počela motati oko miksete i krenula na privatne satove. Toliko mi se svidjelo da sam ubrzo kupila vlastitu opremu i počela vježbati kod kuće. Kellie mi se brzo pridružila, a ja sam se oduševila, jer mi je dosadno samoj za DJ pultom", priča Lauren Pope, zvijezda reality showa "Tycoon" i bivša Page 3 djevojka. Ističe kako pozornost ne žele privlačiti (isključivo) golišavim nastupima, već im je namjera puštati kvalitetnu klupsku glazbu.

"Radim ovo dvije godine, a povratne informacije su isključivo pozitivne. Zajedno nastupamo godinu dana, isprva smo to radile bez neke posebne najave i reklame, a onda smo uočene pa je sad sve na višoj razini", otkriva Lauren i dodaje kako ima najbolji posao na svijetu, jer je plaćena da izlazi u klubove i dobro se zabavlja.

"Ljudi se uvijek ugodno iznenade nakon što nas angažiraju u svom klubu, jer je odjek fantastičan. Onda ih mi pitamo - A zašto ste nas zvali naslijepo? Svi se, naravno, smiju. Zvali bi valjda bilo koje golišave djevojke, a nama je sad da se dokažemo", kaže Lauren. Djevojke rade kao DJ-evi na Ibizi i Majorci, a uskoro idu u Dubai, gdje će glazbu puštati u ekskluzivnom klubu Budoir. Njihov "drugi dom" nedavno je postao novi londonski klub Dolce, u kojem bez daha ostavljaju ljubitelje golotinje, ali i dobre elektronske glazbe.

Dinamični duo se ne bavi samo glazbom - Lauren uz televizijsku karijeru ima i vlastitu liniju ekstenzija za kosu, nazvanu "Hair Rehab London", a Kellie maštu Britanaca budi golišavim fotografijama na kojima se smiješi s tamošnjih naslovnica.

D.K.
Foto: The Sun

Pročitajte više