Legendarni domaći voditelj prohodao deset mjeseci nakon zaraze koronom: Borio sam se

Foto: Josip Regovic/Pixsell

RADIJSKI voditelj Trpimir Vicković Vicko zbog posljedica zaraze koronavirusom morao je ponovno učiti hodati. Deset mjeseci od zaraze virusom Vicko može ponovno stati na noge. 

"Korona mi je napravila dar-mar na živcima, u kombinaciji s autoimunom bolešću stvorila mi je Guillain-Barréov sindrom. Nisam mogao hodati, kontrolirati crijeva i mjehur. To je bila duga noćna mora. Borio sam se mjesecima. Hodam sa štakom jer me strah da ne izgubim ravnotežu", ispričao je voditelj za Slobodnu Dalmaciju.

Evo i novog selfie uradka. Da vidite kak safa zgledam u faci. Tijelo još nije za javno mijenje spremno, no i to će doći na red....kad tad.

Objavljuje Trpimir Vicko VickovićSrijeda, 15. rujna 2021.

"Živci se polako, polako oporavljaju, po liječničkim procjenama trebat će mi za to oko 2.5 godina. Borim se i sa zujanjem u ušima, u njemu kao da mi stalno žive osice. To nikada ne staje. Strpljiv sam, nemam izbora. Kako je drugima bilo, ja sam još dobro i prošao. Živ sam", dodao je. 

Vicko je nakon zaraze koronavirusom dva mjeseca bio u bolnici, a kasnije se oporavljao i u toplicama. Kaže da se cijepio dva puta, a kada se ukaže potreba, ići će i po treću dozi cjepiva.

"Kažu da cjepivo nosi nuspojave. A što je s lijekovima koje svaki dan pijemo? Nažalost, mnogi ljudi nemaju zdravorazumsko razmišljanje. Volio bih da svi razmisle o onome što rade i što ne žele napraviti. Da razmisle kako neprihvaćanjem cjepiva ostavljaju prostora koroni za djelovanje", zaključio je. 

Pročitajte više