Legendarni glumac dobio konjsku spermu u brakorazvodnoj parnici

Foto: Getty Images

WILLIAM SHATNER i njegova bivša supruga Elizabeth Martin podijelili su imovinu, a nagrađivani glumac dobio je sve zalihe konjskog sjemena bivšeg para, piše Fox News.

Shatner koji se proslavio ulogom u Star Treku zatražio je razvod u prosincu nakon 18 godina braka, a sudski dokumenti pokazuju da su bivši supružnici došli do sporazuma ovaj tjedan. 

Shatner i Martin ravnomjerno su podijelili četiri konja, a uz dvije plemenite životinje glumac je dobio opremu za uzgoj konja i "svu spermu", navodi se u izvještajima.

Embed from Getty Images

Bivši par podijelio je domove, a sudski dokumenti ranije otkrili su kako je bivši bračni par sklopio predbračni sporazum, koji 88-godišnjaku omogućuje zadržavanje svih honorara vezanih uz Zvjezdane staze.

Elizabeth, bivša trenerica konja koju je Shatner oženio 2001., bila je glumčeva četvrta žena. Prije nje bio je u braku s Glorijom Rand (1956. - 1969.), s kojom ima troje djece, te s Marcy Lafferty (1973. - 1996.) i Nerine Kidd (1997. - 1999).

Glumac je postao poznat u šezdesetim godinama ulogom kapetana Jamesa T. Kirka u originalnom serijalu Zvjezdane staze što mu je pomoglo u lansiranju duge i uspješne karijere.

Pročitajte više