Lejla Filipović: Nakon dva sina, voljela bih s Tarikom dobiti i djevojčicu

"BILO bi lijepo imati curicu. Ali što ako ne bi bila curica, kako bih izašla na kraj s tri muškarca?", rekla je inače prema medijima samozatajna Lejla Filipović, supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića, na pitanje hoće li supružnici uskoro krenuti i na treće dijete.

Njezin mlađi sin Arman ima tek godinu dana, Dino je već osnovnoškolac, a na Lejli će rijetki prema građi reći da je dvaput rodila. "Nisam se trudila vratiti liniju, to je čista genetika. Nisam ni na kakvih dijetama i jedem apsolutno sve. Nemam neki recept za otkriti", ispričala je Lejla u intervjuu za emisiju "Exkluziv" i otkrila da sa svojim klincima jede i slatkiše.

"U kuhinji sam ja šefica, a Tarik se jednako veseli svakoj večeri - tjestenini ili kakvom složenom jelu"

U kuhinji je ona šefica. "Često izađemo i van, ali kad sam doma, kuham ja jer volim kuhati. Tarik je jako zadovoljan i nije previše izbirljiv. On vam je stvarno zahvalan na svemu. Veseli se jednako svakoj večeri - tjestenini ili kakvom specijalitetu ili složenom jelu", otkrila je Lejla.

Tarik i Lejla uspijevaju imati društveni život zahvaljujući baka servisu, ali ne izlaze uvijek zajedno. "Uživam kad idem van s mužem, ali i kad idem sa svojim ženskim društvom. Lijepo je održavati prijateljstva. Ali nisu to izlasci do jutarnjih sati nego večerice", rekla je Lejla i otkrila da kod kuće sami vole uživati i u filmskim maratonima. Ipak najljepše joj je kad je cijela obitelj zajedno, a s toplijim danima sve češće idu u prirodu. "Bundek nam je omiljeno mjesto izlaska s djecom jer nema previše ljudi. Ako pak imamo vremena onda odemo u Istru na nekoliko dana", ispričala je bivša Miss Hrvatske.

E.D.
Foto: Index

Pročitajte više