Lejla Filipović podijelila nove fotke s raskošnog vjenčanja NBA zvijezde u Dubrovniku

Foto: Instagram

Supruga Tarika Filipovića, Lejla, objavila je niz fotografija s vjenčanja poznatog bosanskohercegovačkog košarkaša Jusufa Nurkića, koji trenutačno igra za Portland Trail Blazerse u NBA ligi, i Emine Đurić. Svadba se održala Dubrovniku prošlog vikenda.

Na prvoj fotografiji Lejla i Tarik poziraju s mladencima, a zatim je ona pozirala s Viktorijom Rađom u zagrljaju. "Predivna dva dana u Dubrovniku… Emina i Jusuf…u dobru i zlu…Neka bude samo dobro…najbolje… Ljubavi, poštovanja i razumijevanja, dragi naši", napisala je u opisu.

Podsjetimo, Jusuf Nurkić vjenčao se prošlog vikenda s Eminom Đurić, a na vjenčanju su gostovali brojni poznati. Osim Tarika i Lejle, bili su tu i Viktorija Rađa, Goran Bogdan s curom Jovanom Stojiljković, Enis Bešlagić i supruga Sabina, Petar Grašo, Dubravko Šimenc i mnogi drugi.

Mladenci su sa svojim uzvanicima slavili i dan prije vjenčanja, na domjenku koji su organizirali na terasi Umjetničke galerije u Dubrovniku. Jusuf i farmaceutkinja Emina upoznali su se u Tuzli prije nekoliko godina, a nakon dugogodišnje veze košarkaš ju je zaprosio 2021. u Los Angelesu. 

Pročitajte više