Lejla Filipović pokazala kako izgleda bez šminke

Foto: Instagram

BIVŠA manekenka i Miss Hrvatske Lejla Filipović, supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića, razveselila je pratitelje kada je objavila fotografiju bez šminke. 

47-godišnja Lejla objavila je na Instagram Storyju fotografiju koja je snimljena prije nego što se bivša misica našminkala. Ranije je otkrila da jako pazi na njegu lica. "Imam prilično zahvalan ten i dobre gene", kazala je. 

Htjeli joj oduzeti titulu Miss Hrvatske

Prije 25 godina Lejla je proglašena Miss Hrvatske. Tada je imala 18 godina, a samo tjedan dana nakon što je proglašena pobjednicom te se počela pripremati za svjetski izbor, direkcija izbora za Miss Hrvatske odlučila joj je oduzeti krunu. Misicom je proglašena Lejlina prva pratilja Ivana Petković.

No Lejli su naposljetku ipak dopustili da ode na natjecanje, dok je Ivana Petković otputovala na svjetski izbor iduće godine, pa 1999. hrvatski izbor nije održan.

Ivana Petković, koja se dugo nije pojavljivala u javnosti, nedavno je snimljena na izboru za Miss Hrvatske, na kojem je titulu ponijela Tomislava Dukić iz Tomislavgrada.

Pročitajte više