Lemmyjeva smrt potresla fanove i u BiH: Glazbeniku posvetili osmrtnicu koja se proširila internetom

Foto: Facebook

NAKON kratke i teške bolesti, u 71. godini preminuo je Ian "Lemmy" Kilmister, legendarni frontmen heavy metal grupe Motörhead. Vijest je to koja je uzdrmala fanove diljem svijeta, a tuguju i njegovi obožavatelje iz Bosne i Hercegovine koji su legendarnom glazbeniku posvetili osmrtnicu u dnevnim novinama.

"Dragi Lemmy, ni mi ne želimo živjeti zauvijek. Što se tiče svega ostalog, organiziraj nam prostora pred binom. Šutamo se k'o da sutra ne postoji", piše na osmrtnici koja je brzo proširila na društvenim mrežama.

Bend je nedavno bio prisiljen otkazati brojne nastupe zbog Lemmyjevog lošeg zdravlja, a na službenom profilu grupe stoji i da je Kilmister 26. prosinca doznao da je bolestan te da je bio kod kuće kad je preminuo.

Zamolili su fanove da njegovu glazbu puštaju GLASNO te da popiju nekoliko pića njemu u čast i podijele priče. "Ne postoji jednostavan način da to kažemo... Naš moćni, plemeniti prijatelj Lemmy preminuo je danas nakon kratke borbe s ekstremno agresivnim rakom. Ne možemo izraziti koliko smo šokirani i tužni, ne postoje riječi. Slavite život ovog divnog čovjeka koji je to i sam činio. Htio bi to upravo to. Ian 'Lemmy' Kilmister 1945-2015. Rođen da gubi, živio da pobijedi", tužnu vijest je podijelio i sam bend na dan njegove smrti.    

LemmyBy Steffan ChiraziThe words wouldn’t come.I sat in suspension.I laughed about a few things I knew, things...

Posted by Official Motörhead on Tuesday, December 29, 2015

Pročitajte više