Leni Klum pokazala lice bez šminke i akne: Neću dopustiti da mi koža upravlja životom

Foto/Screenshot: Instagram

Leni Klum iz dana u dan uči kako prihvatiti svoju kožu - i to pred 1.9 milijuna Instagram pratitelja. Manekenka u usponu i kći Heidi Klum pokazala je na storyju lice bez šminke i akne s kojima se bori.

19-godišnja studentica dizajna interijera i ranije je govorila o prihvaćanju svoje kože, bez obzira na to u kojoj je fazi. U intervjuu za People Leni je priznala da je podlegla negativnim stigmama oko akni.

"Mislila sam da nisam lijepa zbog akni. Ali shvatila sam - to je normalno. Svi to prolaze. To je nešto što svatko može dobiti i hormonalno je", objasnila je.

Danima nije izlazila iz kuće zbog akni

Tinejdžerka, koja je sa svojom mamom vodila kampanje za brend donjeg rublja Intismissi, dodala je da je bilo dana kad nije htjela izaći iz kuće zbog akni.

Ipak, odlučila je da neće dopustiti da joj koža upravlja životom. Od tada objavljuje fotke svojih akni na društvenim mrežama u nadi da će ih normalizirati.

Leni također razbija stereotipe u manekenskoj industriji. Kao sitna cura visoka 1.63 m, izjavila je da voli svoju visinu dok osvaja modne piste.

Pročitajte više