Leona Paraminski o porodu: Bio je težak i dugotrajan, završila sam na carskom rezu

Foto: Instagram

GLUMICA Leona Paraminski početkom rujna rodila je djevojčicu kojoj su ona i suprug Tin Komljenović nadjenuli ime Liv.

Sada je u razgovoru za Story otkrila kako se snašla u ulozi roditelja, ali i kako joj je prošao porod.

"Da ne ulazim u detalje, moj je porod bio težak, dugotrajan i na kraju sam završila na carskom rezu nakon 26 sati aktivnog poroda i 40 sati nespavanja", rekla je.

"Ja na sreću nisam iskusila divljanje hormona, a trudnoća i razdoblje nakon trudnoće mi prolazi mirno i staloženo", dodala je.

O roditeljstvu kaže da je to zadatak na koji te nitko ne može u potpunosti pripremiti.

"Ta ljubav i ispunjenost se ni s čim ne mogu usporediti. Dani su samo posvećeni njoj u potpunosti, uživamo u šetnjama, igranju, druženju, manje uživamo u nespavanju noćima, ali to su početničke muke i nikada se skroz ne možete pripremiti na roditeljstvo, svaki dan je nova avantura, nove promjene i uzbuđenje u njenom svijetu koje zajedno prolazimo s njom i pritom otkrivamo ponovo i sami sebe."

Otkrila je i kako su se ona i suprug odlučili kćerkici dati neobično ime.

"U šali kažemo da imamo dijete s balkanskom dušom, američkom putovnicom i nordijskim imenom. Uvijek sam imala osjećaj da će naše dijete biti čarobno, kao što uostalom misli i svaki roditelj za svoje dijete. Meni je Liv čarobno ime, a znači doslovno 'život', a na starom nordijskom ima i značenje 'sklonište i protekcija'", objasnila je.

Pročitajte više