Leonarda i Zvonimir Boban - želi li ih itko vidjeti gole?

SAMO je pitanje dana kad će javnost u nekom tabloidu ugledati fotografije bračnog para Boban koji se ovog ljeta kupao na nudističkoj plaži i naletio na snalažljivog paparazza. Kako doznajemo, snimljene su sasvim slučajno - fotograf nije bio u potjeri, ali je brzo reagirao na potpuno golu poznatu obitelj te je fotografije prodao jednom domaćem celebrity portalu. Taj će ih portal, doznajemo, dalje distribuirati i to, naravno, za izdašnu, ali još uvijek nepoznatu svotu novca.

"Iako se najviše volim sunčati gola, uvijek sa sobom ponesem nekoliko kupaćih kostima", rekla je nedavno Leonarda Boban, govoreći o svom ljetovanju, ali nije ni slutila da će samo dva mjeseca nakon toga medije obići informacija o njezinim nudističkim fotografijama. Sa suprugom Zvonimirom i djecom, dvanaestogodišnjom Marijom, petogodišnjim Gabrijelom i dvogodišnjim blizancima Martom i Rafaelom, ljetuje u Murvicama na Braču.

Unatoč povremenim pričama o bračnim problemima, Leonarda i Zvonimir Boban prošle su godine pokazali da mediji i nisu u pravu - u Pustinji Blaci, glagoljaškom samostanu iz 16. stoljeća, obnovili su bračne zavjete. U (dosad) idilični ljetni odmor poznata je dizajnerica uključila i posao, "bez kojeg ne može gdje god da krene". Dok se djeca kupaju s ocem, na verandi njihove kamene kuće izrađuje ogrlice za novu modnu sezonu. Onda se pridruži obitelji, pošalje djecu u kuću, skine se gola i postane - vijest dana.

M.A.
Foto: Index

Pročitajte više