Leonardo DiCaprio snimljen na spoju s djevojkom. Ona nosila prsten na lijevoj ruci

Foto: Profimedia

POZNATO je da Leonardo DiCaprio prekine vezu čim njegova partnerica napuni 25 godina, no čini se da mu je 25-godišnja Talijanka Vittoria Ceretti uspjela zarobiti srce, a zbog novih fotografija fanovi su uvjereni da bi holivudski neženja uskoro mogao stati i pred oltar.

Glumac i manekenka snimljeni su na spoju na Beverly Hillsu, gdje su se počastili burritosima na uličnom kiosku brze hrane. Pažnju je ukrao novi prsten na njezinoj lijevoj ruci, zbog kojeg su odmah počele kružiti glasine o zarukama para koji je zajedno devet mjeseci.

Udala se 2020. za talijanskog DJ-a

Inače, Vittoria je uspješan model. Nosila je revije za brendove Chloé, Paco Rabanne, Alexander McQueen, Ralph Lauren, Alexander Wang, Versace, Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Armani, Prada, Marc Jacobs, Michael Kors, Bottega Veneta, Tom Ford, Tommy Hilfiger...

Ona se 2020. udala za Mattea Millerija, talijanskog DJ-a. Nije poznato da se par razveo, a manekenka na Instagramu i dalje ima zajedničke fotografije sa suprugom pa se mnogi pitaju je li zbog DiCaprija njihovom braku došao kraj.

Pročitajte više