Lepa Brena: "Govori se da imam rak, ovo je prava istina"

Foto: Youtube/Instagram

NAKON što se posljednjih dana počelo spominjati da Lepa Brena ima velikih zdravstvenih problema i da su joj navodno povećani tumorski markeri, pjevačica je za Blic odlučno demantirala takve priče.

"To su potpune gluposti. Nemam rak, skroz sam zdrava", rekla je Brena.

Pjevačica je nedugo zatim primijećena u jednom kafiću u centru Beograda gdje se vidjelo da je iznimno dobro raspoložena i da se zabavlja, piše Blic.

"Smjestila se s prijateljicom, odmah su naručile piće, a zatim i nargilu. Nije im predstavljalo problem što su se prolaznici okretali za njom, a neki su čak prišli i da se slikaju. Brena nije skidala osmjeh s lica i sa svima se fotografirala. Ubrzo su joj se pridružili i drugovi njenih sinova i društvo je uživalo u piću i smijehu narednih nekoliko sati", prenio je svjedok koji se tamo zatekao.

Lepa Brena se Blicu nedavno otvorila oko traume koju je proživjela prije sedam godina.

"Prije sedam godina, 2010. godine, imala sam ozbiljnu operaciju ciste na jajniku. Moj doktor Saša Ljubić mi je rekao da napravim taj zloglasni BRCA test, gdje se pokazalo da imam mutiran gen i da imam velike šanse i mogućnosti da dobijem rak dojke. Tumorski marker koji sam imala tada bio je jako povećan i hitno sam otišla na operaciju ciste na jajniku. Naravno, šutjela sam o svemu tome, ali moram vam reći da je to bio jako veliki šok za mene", rekla je pjevačica tom prilikom.

Brena tvrdi da je sad posve zdrava, a to je za Blic potvrdio i njen stariji sin Stefan Živojinović.

"Ona se osjeća fenomenalno. Mediji su napumpali tu priču. Ona je za svoje godine pravi lav", rekao je sin.  

Pročitajte više