Lepa Brena izabrala teži put: 13. lipnja nastupa u zagrebačkoj Areni

LEGENDARNA Lepa Brena koju mnogi pamte po hitovima "Mile voli disko", "Jugoslovenka" ili "Hajde da se volimo" službeno je potvrdila da će 13. lipnja nastupiti u zagrebačkoj Areni. Iako se nagađalo da će se koncert uoči njezine ex-Yu turneje na kojoj promovira svoj posljednji album "Uđi slobodno" održati u pulskoj Areni pjevačica pravog imena Fahreta Živojinović odlučila se za malo veći pothvat.

Osim u Zagrebu, Lepa Brena će nastupati u sedam drugih većih gradova diljem bivše Jugoslavije

I dok se jedni pitaju hoće li balkanska pjevačica napuniti Arenu Zagreb u koji stane čak 25 tisuća ljudi, drugi su već rezervirali svoje ulaznice za veliki koncert. Prema riječima Đenane Zuber iz agencije Avokado Promotion prodaja karata preko interneta je već započela. "Cijena ulaznica za parter je 120 kuna, tribine su 150 i VIP loža je 400 kuna", rekla je Đenana za IN magazin.

Osim u zagrebačkoj Areni, Lepa Brena će nastupati u sedam drugih većih gradova diljem država bivše Jugoslavije. Lepa Brena je svoju glazbenu karijeru započela 1981. godine s pjesmom "Slatki greh". Od tada do danas, pjevačica je snimila 17 albuma, nekoliko filmova i seriju pod nazivom "Hajde da se volimo" i prva je pjevačica koja se spustila na koncert helikopterom.

Osim što se bavi glazbom, Brena je zaplovila i u poduzetničke vode


Neki od videospotova za hitove koji se još dan danas slušaju po mnogim narodnjačkim klubovima snimani su u Turskoj, Africi, Španjolskoj, Floridi i mnogim drugim atraktivnim lokacijama. Najpoželjnija pjevačica 80-tih se 1991. godine udala za bivšeg teniskog asa Slobodana Bobu Živojinovića s kojim ima dva sina. Nakon što im je prije devet godina bio otet stariji sin Stefan, Lepa Brena se s obitelji preselila na Floridu gdje je živjela dugi niz godina.

Nedavno se vratila u Beograd i od tada je održala dva koncerta, u Brčkom i Tuzli. Osim što se bavi glazbom, Brena je zaplovila i u poduzetničke vode. Vlasnica je folk i turbofolk produkcije "Grand", predstavništva "Red Bull" i "Ford" za Crnu Goru i Srbiju.

A.M.
Foto: Index

Pročitajte više