Lepa Brena je već nastupala u Areni Zagreb. Ovako su izgledali koncerti 2019.

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

LEPA BRENA rasprodala je već dvije Arene Zagreb koje su zakazane za prosinac 2024., a najavila je i treći za redom koncert. Dakle, Brena će nastupati u zagrebačkoj Areni 6., 7. i 9. prosinca iduće godine. 

"To su sjajne vijesti i baš sam sretna! Puno hvala svima koji su kupili karte, koji me vole i podržavaju i koji će doći vidjeti spektakl koji pripremamo, a koji i zaslužuju i očekuju. Bit će to stvarno nešto posebno, jedva čekam izaći pred svoju publiku", rekla je Brena nakon druge rasprodane Arene u oganizaciji Extre FM. Publika je, čini se po interesu za kartama, s nestrpljenjem očekuje.

Brena je pjevala Zagrepčanima 2019. I to dva puta

Početkom ovog mjeseca Aleksandra Prijović, supruga Breninog posinka Filipa Živojinovića, napunila je pet Arena. Ovih dana mnogo se priča o izboru glazbenika za Arenu. Dok jedni negoduju, drugi s oduševljenjem kupuju karte. 

Stoga smo se mi odlučili prisjetiti Brenina dva koncerta koja je već održala u Zagrebu, i to 2019. godine. Pjevačica je koncerte održala 14. i 15. prosinca 2019. Dvorana je oba dana bila krcata njezinim obožavateljima, pa ni ne čudi da je Brena tri godine nakon tih koncerata rasprodala karte u rekordnom roku.

S njom je tada došla ekipa od 120 ljudi, a Brena je izazvala ovacije publike kada se na početku koncerta spustila na pozornicu na visećoj zvijezdi. 

Kao i sada, i tada je bilo onih koji su kritizirali takvu vrstu glazbe u glavnom gradu Hrvatske. 

Pročitajte više