Lepa Brena nije znala da u Monte Carlu živi u susjedstvu bivše šogorice Osame bin Ladena

LEPA BRENA i Slobodan Živojinović već godinama posjeduju stan u Monte Carlu, ali ni sami nisu znali da im u susjedstvu živi Carmen bin Laden, bivša šogorica Osame bin Ladena. Tu je informaciju u svojoj knjizi "Kondo, kondo", koja će uskoro biti objavljena, otkrila novinarka Irena Divković Milanović, koja piše da bivša supruga Osaminog najstarijeg brata Jeslama, koja je iz Saudijske Arabije pobjegla 1988. godine te se razvela od Osaminog brata šest godina kasnije, živi u poznatom luksuznom dvostrukom neboderu Columbia Palace.

Osim što je Lepa Brena priznala da nije znala da ona i Carmen imaju stan u istoj ulici, za novi broj srpskog časopisa Hello je kazala: "Nisam fascinirana svjetskim jet setom. U Monte Carlo se idem odmoriti i zaista ne vodim računa o tome tko se tamo nalazi. U kneževini je normalno ta su ti poznate osobe susjedi i da ih susrećeš na svakom koraku. Tamo se poštuje njihova privatnost i kada ih vidim, ne zurim u njih".

Lepa Brena je dodala i kako u Monte Carlu često susreće i s Ivanom Ljubičićem te s njim rado popije kavu. Prema tvrdnjama novinarke Irene Divković Milanović, Ljubičić također posjeduje luksuzni stan u Columbia Palaceu, dok u Breninoj zgradi živi i Novak Đoković te brojne druge poznate osobe.

Pročitajte više