Lepa Brena o rasprodanim Arenama Zagreb: Pjevat ću tamo dok ih god budem punila

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

LEPA BRENA rasprodala je dva koncerta u Areni Zagreb, koja su zakazana za 6. i 7. prosinca iduće godine. Zbog ogromnog interesa dodan i je treći koncert 9. prosinca. Nedavno je snimala novogodišnji program za srpsku televiziju, nakon čega je okupljenim novinarima odgovarala na pitanja. Pojavilo se i pitanje očekuje li još Arena u Zagrebu.

"Pjevat ćemo u zagrebačkoj Areni dok ih budemo punili. Možemo raditi eventualno dva koncerta zaredom, a onda sutradan pauza, da se odmorim. Ne mogu ni mlađi oko mene izdržati taj tempo. Ja sam ozbiljan maratonac koliko godina radim", rekla je pjevačica.

"Želim uživati i da nisam premorena"

Brenina karijera traje 40 godina. "Smatram da u ovim godinama više ne treba juriti rekorde i brojeve. Ja želim lijepo raditi, uživati i da nisam premorena. Jer ja sam osvojila Olimpijske igre kada je to trebalo. Danas je to zadovoljstvo", rekla je.

Prisjetila se i svojih najvećih koncerata, pa tako i onog 1990. u Sofiji, kada je helikopterom sletjela na stadion. 

"U to vrijeme, kada sam ja postizala rekorde, to je bilo vrijeme 80-ih. Imali smo 31 dan uzastopce u Domu sindikata. Pjevala sam 17 dana uzastopce u Sava centru pa sam imala spektakularan koncert na stadionu Vasil Levski, ispred 125.000 ljudi. Zatim 1985. ispred 60.000 ljudi, kad nitko od pjevača nije išao u Rumunjsku", rekla je, a zatim spomenula i svoje glumačke angažmane.

Pročitajte više