Lepa Brena započela turneju koncertom u Sarajevu. U jednom trenutku se rasplakala

Foto: PR

LEPA BRENA održala je koncert u prepunoj olimpijskoj dvorani Zetra u Sarajevu. Ovim koncertom započela je svoju novu, dugoiščekivanu regionalnu turneju na kojoj želi, kako je istaknula, publici u svim gradovima prirediti doživljaj dostojan globalnih svjetskih zvijezda. 

Rasplakala se na koncertu 

Brena je pred oduševljenom publikom izvela 40 hitova iz svoje 40 godina bogate karijere, a na binu je izvela skoro stotinu ljudi, s plesačima u posebno osmišljenim koreografijama i kostimima. Dirnuta reakcijama publike, u jednom trenutku se čak i rasplakala.  

Presvlačila se čak četiri puta u raskošne kostime jer je cijeli spektakl bio podijeljen u tematske cjeline, a kao gošće na koncertu pojavile su se Ana Bekuta, Milica Todorović i Senidah.  

Dolazi i u Hrvatsku 

Podsjetimo, Lepa Brena u sklopu turneje u prosincu dolazi u Hrvatsku, a nakon tri rasprodana koncerta zaredom 6.,7. i 9. prosinca, najavila je i četvrti koncert u zagrebačkoj Areni, koji će se održati 10. prosinca 2024.  

Inače, Brena je zadnji put pjevala u Areni Zagreb prije punih pet godina, a ove će godine, najavila je, nadmašiti samu sebe kako bi se odužila publici za sve te godine vjernosti. 

Pročitajte više