Cajke im nisu ni blizu: Oba nastupa Leta 3 na Dori na vrhu YouTube trendinga

Foto: Renato Branđolica za HRT

LET 3 nastavlja dominirati hrvatskim YouTube trendingom s 2.8 milijuna pregleda i tjedan dana nakon što su odnijeli pobjedu na Dori.

Riječani su prošle subote slavili na pozornici u Opatiji, a ove subote i dalje su najvruća tema u Hrvatskoj. Broj pregleda njihovog nastupa samo raste, a otkad su zasjeli na tron trendinga, ne uspijevaju im se približiti čak ni trap cajke koje inače dominiraju YouTubeom među Hrvatima.

Što se glazbenog dijela trendinga tiče, Let 3 i njihova Mama ŠČ! tu drže čak dva mjesta u top 5 - prvo i peto. Prvo mjesto drži njihov natjecateljski nastup na Dori, a na drugom je nastup nakon proglašenja. Oba njihova nastupa na Dori su i u top 10 YouTube trendinga u Hrvatskoj općenito.

Let 3-manija

Koliko su Hrvati poludjeli za Mamom ŠČ! pokazuju brojni memovi na društvenim mrežama, a čak se i u Otvorenom raspravljalo o Letu 3.

"U životu sam radio puno stvari iz jednostavnog razloga - interesirale su me. Odlazak na Doru nije bila frka, ali želio sam da mi budemo ti koji će Doru uvući u naš projekt. Dora je već hrpu godina bila potpuno neinteresantna i sad je to naš projekt i ponovno je zanimljiva svima", rekao je Mrle u intervjuu za Index.

Pročitajte više