Let 3 objavio remiks Mame ŠČ!. Jedni su oduševljeni, drugi pišu: "Totalni promašaj"

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

LET 3 jučer je objavio službeni remiks pjesme Mama ŠČ!.

Riječki rokeri remiksom su se pohvalili i na Instagramu i pozvali obožavatelje da ga poslušaju. No ako je suditi prema komentarima ispod pjesme, mišljenja fanova su podijeljena. Mnogima se ova verzija pjesme nije svidjela.

"Nemaštovito i sporo", "Oprostite, dečki, ali meni je ovo totalni promašaj. Dosta loše", "Nije dobro, nemojte uništavati pjesmu", "Priznajemo samo original", "Treba nam plesna verzija, ali moglo je bolje", "Ovo je ubilo energiju pjesme", neki su od komentara. No bilo je i onih kojima se remiks svidio. 

"Fenomenalno", "Ne znam, ali meni se sviđa", "Uvijek su posebni, dobar je remiks", pisali su.

Mama ŠČ! je hit na društvenim mrežama

Inače, pjesma Leta 3 kojom će riječka grupa predstavljati Hrvatsku na Eurosongu postala je veliki hit. Mnogi na društvenim mrežama objavljuju snimke na kojima plešu uz pjesmu. Nedavno su na Mamu ŠČ! i umirovljenici iz Velike Gorice pokazali pokrete na plesnom podiju.

Osim toga, Let 3 je nakon Dore postao jako popularan i na TikToku. Damir Martinović Mrle na društvenoj mreži uz pomoć svoje kćeri producira sadržaj koji uspijeva postati viralan.

Snimke koje Mrle radi za TikTok uglavnom su vezane i uz Let 3, pa samim time radi i svom bendu veliku promociju na toj društvenoj mreži. Njegovi šaljivi videi obično skupljaju desetke tisuća pregleda, a neki su ih čak prikupili i više od milijun.

Unatoč popularnosti koju je pjesma stekla nakon Dore, eurovizijski fanovi sve manje uzdižu Let 3, a pali su i na kladionicama. 

>>Loše vijesti za Let 3: Fanovi Eurosonga ih više baš i ne uzdižu

Pročitajte više