Let 3: Prvi smo u trendingu. Objavili smo novi remix Mame ŠČ! povodom ulaska u finale

Foto: EPA

POLUFINALNI nastup riječke grupe Let 3 hit je na YouTubeu. Službeni YouTube kanal Eurosonga objavio je sve nastupe iz prvog polufinala, a Let 3 zasad uvjerljivo vodi po pregledima. U 14 sati njihov nastup pogledan je 713 tisuća puta.

Nastup je, očekivano, ušao i u hrvatski trending. Zasjeo je na prvo mjesto i tako prestigao pjesme Jale Brata i Bube Corellija, Darka Lazića, Sajfera, Nuccija i ostalih balkanskih izvođača koji redovito drže prva mjesta u trendingu u Hrvatskoj. 

Nakon prolaska u finale Prlja je na press konferenciji zahvalio svima koji su glasali. "Sretni smo što smo se plasirali s ogromnom podrškom glasača i ponosni smo što nismo razočarali publiku u Hrvatskoj koja je vjerovala u nas", rekao je.

"Naša mala naizgled glupa, ali i jako pametna pjesma je antiratna jer vjerujemo da ne postoje pobjednici u ratu. Svi su žrtve. Zaustavite je*ene ratove", dodao je.

Nakon polufinala Mrle je u ime benda izvlačio poziciju za nastup u finalu i izvukao onu u drugoj polovici showa. "Moram vam priopćiti da Let 3 u finalu svira u drugom dijelu programa, takozvani ‘second hand’. To je puno bolje nego u prvom, ali ja sam znao da ću to izvući. Ja to vidim, imam laserske oči. Uvijek najbolje za nas, najbolje ili ništa", izjavio je tom prigodom Mrle.

Skupila se hrpa komentara

Preko tri tisuće komentara skupilo se od sinoć na nastupu Leta 3. Fanovi Eurosonga diljem svijeta oduševljeni su našim predstavnicima. Nižu se komentari iz Francuske, Kazahstana, Bugarske, Slovenije, Grčke, Latvije, Australije...

"Nastup Hrvatske ima duplo više pregleda od Švedske i Finske. Definitivno su privukli pažnju gledatelja", "12 bodova iz Poljske", "Prvi put da sam glasao na Eurosongu", "S ponosom podržavam Hrvatsku. Šaljem ljubav iz Bugarske", "Definitivno iznenađenje večeri, u dobrom smislu", "Godinama su se pokušavali kvalificirati u finale. Poslali su Albinu s odličnom pjesmom i nisu uspjeli. Sad su rekli 'kad se već ne možemo kvalificirati, idemo se zabavljati' i prošli su dalje", "Drago mi je da su prošli. Ovakva poruka potrebna je Eurosongu", "Nezaboravljiv nastup", "Najbolja antiratna pjesma ove godine", samo su neki od komentara.

Novi remix

Povodom prolaska u finale eurovizijskog natjecanja Let 3 danas je objavio i novi, treći remix sada već kultne pjesme Mama ŠČ!. Novi remix Nona dub potpisuje Element 33 – pseudonim iza kojeg se krije Arsen Pavešić, dugogodišnji DJ, producent i glazbeni promotor, a ujedno autor dosadašnjih official visualisera za Mama ŠČ!.

Pročitajte više