Letovci "Živu pičku " promovirali kupajući se s hobotnicama koje su poslije skuhali

UVIJEK zanimljiva riječka grupa Let 3 održala je promociju svog albuma "Živa pička" u zagrebačkom klubu "Route 66". Svirku u klubu "Route 66" Letovci su začinili kuhanjem, ali i kupanjem s morskim plodovima.

Kupali se s hobotnicama pa ih kasnije skuhali

Naime, Mrle i ekipa su se u dječjem bazenu na napuhavanje okupali s par hobotnica, koje su poslije skuhali. Kuharski šešir na glavi, bijele gaće i kuhača bili su osnovna oprema ludih brkonja.

Trinaest godina nakon albuma "Živi kurac", Riječani su punom parom krenuli promovirati dvostruki live album "Živa pička". 

"Tek ćemo se sada jače pozabaviti promocijom live albuma 'Živa pička' koji je na CD-u izašao prije mjesec i pol. U sklopu tih promotivnih akcija imat ćemo svirku na TransEurope festivalu u Zagrebu, gdje ćemo ekskluzivno svirati samo pjesme s naša prva dva albuma 'Two Dogs Fuckin'' i 'El Desperado', rekao je Mrle za portal Muzika.hr.

Umjetničko djelo lišeno komercijalnih konotacija

Album slikovitog naziva "Živa pička" je napravljen u umjetničkom stilu koji Let 3 prati već 2 desetljeća, a sadržajem predstavlja umjetničko djelo bez ikakvih komercijalnih konotacija.

Iako ih mnogi smatraju vulgarnima, Let 3 su potvrdu za dobar rad dobili od Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke, koji ih podržavaju i smatraju umjetnicima, a ne smijemo zaboraviti da su i Porin držali u rukama. Promocija "Žive pičke" se nastavlja koncertima u Beču, Berlinu, Koelnu te na ljubljanskom izdanju MARS Festivala 19. rujna.

Pročitajte više