Letu Štuke povodom riječkog koncerta: Rijeko, probudi se!

U SUBOTU je zagrebačka publika pokazala koliko zaista voli Štuke, a sudeći prema fenomenalnoj atmosferi i odličnom koncertu - obožava ih. Njihova baza fanova je zaista impresivna, što dokazuje i posjećenost na njihovu sedmom solo koncertu u Zagrebu. Gotovo dupkom puna Tvornica pjevala je uglas, a veliko oduševljenje izazvao je duet Rundek-Šaran na pjesmi "Sunce" koju su zajedno izveli live nakon čak 5 godina. Ovaj je koncert bio i svojevrsna uvertira u riječki nastup koji će se održati 28. svibnja u klubu GRUW.

Nakon točno godinu dana, Štuke su se vratile u Zagreb s namjerom da oduševe još jednom. U njihovu nastupu uživalo je nekoliko stotina obožavatelja, a atmosferu je ugrijala odlična mlada i sve afimiranija grupa Pink Studio. Bila je to provjerena kombinacija za uspješan koncertni tulum pred nekoliko stotina obožavatelja. Ali ono što uskoro očekuje riječku publiku, tek ćemo vidjeti za koji dan jer Štuke nastupaju u riječkom klubu Gruw gdje će za zagrijavanje atmosfere biti zadužen riječki bend Iza Qlisa.

"Nekad imam osjećaj da Rijeka spava, ima u tome posebnog šarma, ali svejedno želim da me razuvjere"


Rijeka Štuke nije slušala uživo već punih godinu i pol - zato je ovo pravi trenutak za ponovni susret s fanovima. Kultni frontmen i jedan od osnivača Štuka, Dino Šaran, povodom riječkog koncerta poručuje publici: "Rijeka je grad u koji se volimo vratiti iako nikad ne znamo kako će biti sve do posljednjeg sata. Nadam se da će Riječani prepoznati da im donosimo otvoreno srce i želju za odličnim koncertom. Dođe mi da im kažem - Rijeko, probudi se! Nekad imam osjećaj da taj grad spava, ima u tome posebnog šarma, ali svejedno želim da me razuvjere".

Svima vama koji pratite glazbu i aktualne festivale, od srca preporučujemo da vam ovaj koncert bude zagrijavanje za burno glazbeno ljeto, stoga vas pozivamo da požurite po svoju kartu za Štuke po cijeni od 40 kuna u pretprodaji i 50 kuna na dan koncerta na sljedećim prodajnim mjestima: Little King (Tower Centar Rijeka), Dallas Music Shop (Splitska 2a) i Caffe bar Gotta (riječka bolnica).

Pročitajte više