Levi´s Red Tab Jeans: Kolekcija inspirirana glazbom prošlih vremena

LEVI'S® je oduvijek nalazio inspiraciju u buntovničkim pokretima mladih koji će i novom Levi's® kolekcijom za jesen/zimu 2008. moći izraziti osobnost, duh i životnu energiju. Kolekcija je inspirirana različitim modnim, kulturnim i glazbenim utjecajima prošlih vremena, stoga je nemoguće ne pronaći nešto što bi će se uklopiti u vlastiti stil. Levi's® Red Tab® Jeans kolekcija inspiraciju je pronašla u sub-kulturnim grupama pod utjecajem šezdesetih i osamdesetih godina.

Moderan "urban tribe“ stil s korijenima u sub-kulturama američkih metropola, trend je ove jeseni i zime. Red Tab® Jeans kolekciju karakteriziraju dva ključna pristupa; jedan koji oslikava raspoloženje i duh šezdesetih prožet utjecajem postmodernističkih pogleda osamdesetih godina. To su izražajni oblici, svijetle boje i oštre grafike. Drugi pristup slavi punk revoluciju sedamdesetih i grunge stil devedesetih godina prošloga stoljeća. Red Tab® ženska kolekcija vraća nas u rane sedamdesete i rock'n'roll eru. Djevojke će ove zime nositi svijetlo plave traperice, modernih krojeva i dugačkih nogavica ili potpuno uske traperice u tamnim i crnim tonovima, u kombinaciji s (pre) velikim svilenim košuljama i kožnim jaknamatoplih boja.

Levi's je i na ovoj kolekciji nastavio suradnju s poznatim umjetnicima u kreiranju svojih odjevnih predmeta, pa je ovom prilikom grafički dizajner i grafiter iz Londona Danny Sangra dizajnirao posebnu kolekciju majica za žene i muškarce s pretežno apstraktnim motivima. Levi’s® Engineered Jeans® kolekciju karakteriziraju izraženi, voluminozni oblici s velikim, izražajnim, pretežno apstraktnim grafikama na majicama, jaknama, kapama. Traperice su uskog kroja, a karakteriziraju ih svijetlo plavi ili crni isprani tonovi. Dugački, "preveliki“ gornji dijelovi odjeće nose se u kombinaciji s uskim trapericama, majicama s kapuljačama i običnim T-shirtom.

Sponzorirani članak

Pročitajte više