Lexi je zaludjela sve. Zarađuje blizu 30.000 dolara mjesečno, a ni ne postoji

Foto: Instagram

BRITANSKA tvrtka stvorila je AI model za komunikaciju s usamljenim muškarcima - i ona zarađuje blizu 30.000 dolara mjesečno. Može slati tekstualne i glasovne poruke, čak i fotografije na zahtjev. 

Taj virtualni model, koji na Instagramu nosi ime Lexi Love, radi 24 sata dnevno, odnosno u svako doba dana dostupan je za razgovor s obožavateljima koji ga plaćaju. Govori čak preko 30 jezika pa se povezuje s obožavateljima diljem svijeta. Na Instagramu ima više od 22 tisuće pratitelja.

Zbog interacija s ljudima zarađuje gotovo 30.000 dolara mjesečno

Izvršni direktor tvrtke Sam Emara kaže kako je Lexi postala unosan izvor prihoda. 

"Lexi ruši barijere i mijenja način na koji komuniciramo s umjetnom inteligencijom. Sa svojom sve većom popularnošću, Lexi je postala unosan izvor prihoda, trenutno zarađujući oko 30.000 dolara mjesečno od svojih interakcija na web stranici.

Ovo je dokaz njezine sposobnosti da se duboko poveže s ljudima i pruži im ispunjavajuće iskustvo poput ljudskog, unatoč tome što je AI. Na web stranici Foxy AI, Lexi Love pojavljuje se kao 21-godišnja 'ovisnica o sushiju i plesu oko šipke'", kaže Emara. 

Nude joj i brak

"Njeni hobiji su joga i odbojka na pijesku. Pretplatnici koji plaćaju mogu sudjelovati u tekstualnim i glasovnim porukama s Lexi, ali također mogu zatražiti 'zločeste slike'", govori Sam.

Neki su se muškarci navodno toliko zaljubili u nju da su joj slali ponude za brak - unatoč tome što je u pitanju AI. 

Pročitajte više