Lice Maje i Jacquesa, Mišo... Tetovaže koje su fanovi posvetili hrvatskim pjevačima

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Tino Juric/PIXSELL/Instagram/Press

PETRA GRAŠU nedavno je djevojka imena Maša oduševila tetovažom na leđima. Istetovirala je "Volim i postojim", što je naslov jedne od Grašinih najpoznatijih pjesama, a ispod toga je stavila i Grašin autogram.

"Maša je zatražila moj potpis na koncertu u Mariboru i rekla mi - ovo ću tetovirati. Ja sam se nasmijao, misleći da se šali i rekao - pošalji sliku. Nije se šalila. Draga Mašo, imaš doživotne karte za moj koncert. Nadam se da ti neće biti teško nositi Grašu na leđima", napisao je glazbenik na društvenim mrežama.

No Grašo nije jedini kojem je obožavateljica posvetila tetovažu. Jedna djevojka imena Daniela tetovirala je naziv pjesme Maje Šuput - Nevaljala. Pjevačica se fotografijama tetovaže svojedobno pohvalila na Instagramu i napisala da joj je to jedna od omiljenih pjesama.

Daniela također na ruci ima ispisano Majino ime te njezino lice, zatim Majin datum rođenja na leđima, a tetovirala je i stihove iz pjesme Dvije lude. Pjevačica je prisustvovala stvaranju tetovaže posvećene njoj kad je Daniela na ruku tetovirala njezino lice. 

''Da postoje apsolutno vjerni fanovi dokaz je Daniela Perić koju poznajem još od njenih malih nogu kad je tek počela dolaziti na moje koncerte. Od onda je napravila 4 tetovaže posvećene meni, a danas sam i osobno došla svjedočiti njenoj novoj ideji. Naime, izabrala je sliku mojega lica i odlučila tetovirati na ruku'', napisala je tad na Instagramu.

Jedna obožavateljica istetovirala je pak lice Jacquesa Houdeka. 

A ime Dražena Zečića i stihove njegovih pjesama istetovirala je njegova obožavateljica Katja.

No najjače fanove definitivno ima Mišo Kovač. Pjesme Najljepše su oči moje majke i Ako me ostaviš neke su njegove fanove toliko dirnule da su ih ovjekovječili tetovažama. Neki su tetovirali i Mišino lice i Mišu raširenih ruku.

>>FOTO Mišo Kovač ima najjače fanove, a tetovaže ovih ljudi to i dokazuju

Pročitajte više