Lice Megan Fox šokiralo fanove: "Njezin doktor bi trebao biti optužen"

Foto: Instagram

Glumicu Megan Fox mnogi smatraju jednom od najljepših žena svijeta, no njezine posljednje fotografije šokirale su fanove. Poslije velikog slavlja u Las Vegasu nakon pobjede Kansas City Chiefsa na Super Bowlu, društvenim mrežama proširila se fotografija Taylor Swift, njenog dečka Travisa Kelceja te Megan i njenog dečka Machine Gun Kellyja. Od slavne četvorke najviše pažnje privukla je Fox.

Naime, lice glumice koja je nekoć bila jedna od najljepših sve više zabrinjava njezine fanove jer je vidljivo da se dosta izmijenila. Napućene usne, istaknute jagodice i vidljive zategnute bore oko očiju mnoge su šokirale, a neki od korisnika interneta i njezinih obožavatelja čak govore da je za njezin novi stav o vlastitom izgledu kriv njezin partner Kelly.

"Kakav glow down", "Još malo filera i otplutat će", "Njezin bi doktor trebao biti optužen", "Gdje je nestala Megan Fox?", "Što joj se dogodilo?", bili su samo neki od komentara. 

No dok neki spominju Machinea kao krivca za njezinu punk-fazu, drugi krive njezinu želju da zauvijek ostane mlada. Glumica je ranije i sama priznala da zapravo boluje od tjelesnog dismorfnog poremećaja, sindroma zbog kojeg se ljudi vide drukčije nego što stvarno izgledaju.

Inače, Megan i Machine zajedno su od 2020. godine, a od 2022. godine su u braku. Zbog glazbenika je Megan pokrenula i razvodnu parnicu protiv svog bivšeg supruga Briana Austina Greena, s kojim ima troje djece.

Pročitajte više