Liječnici skrivali Halida Bešlića kako ga ne bi ulovili paparazzi

"HALIDA BEŠLIĆA smo na pregled vozili drugim hodnicima kako paparazzi ili studenti mobitelom ne bi snimili fotografiju. U jednom će trenutku Halid biti fotografiran, ali to će odlučiti on, s obzirom na to da sada može, i njegova obitelj, a mi ćemo to onda omogućiti", za Dnevni Avaz je rekao prof. dr. Faris Gavrankapetanović koji predvodi stručni tim liječnika koji brinu o trenutačno najpoznatijem sarajevskom pacijentu.

Halid pjevao u bolničkoj sobi

Do prije nekoliko dana život jednog od najpopularnijih pjevača na ovim prostorima, kao i najomiljenijih javnih osoba, visio je o koncu. Nakon nesreće činilo se kako brod nepovratno tone, međutim, uskoro se počeo iznenađujuće dobro oporavljati. Došlo je do upale pluća, problema s ubrzanim radom srca i povišenjem tlaka, ali sve se nekako ubrzo stabiliziralo. Prije nekoliko dana pjevaču je postalo znatno bolje, vratio mu se glas, čak je jednom i zapjevao, a pregledom u nesreći teško ozlijeđene očne jabučice bilo je jasno kako su mišići kao i živci očuvani.

Iako bi u svojoj sobi volio vidjeti najmanje stotinu dragih mu ljudi, prilaz imaju dopušten samo supruga Sejda i sin Dino. Pored obitelji koja mu je svakako najveći izvor energije, pacijenti bolnice u kojoj se nalazi kad su doznali tko pored njih boluje odlučili su ponuditi najbolje što imaju - svoju krv.

L.V.
Foto: Almir Zrno/Cropix

Pročitajte više