Lijepa kći Michaela Jacksona proslavila 18. rođendan strastvenim poljupcem

Foto: Instagram

KĆI preminule legende Michaela Jacksona, Paris, danas je proslavila svoj 18 rođendan, a novostečenu punoljetnost dočekala je u zagrljaju svog osam godina starijeg dečka Michaela Snoddyja.

Lijepa Paris koja je nedavno svoju dugu tamnu kosu skratila i izblajhala dečka bubnjara je navodno upoznala na jednom od sastanaka liječenih alkoholičara koje već duže vrijeme pohodi, a čini se da je od njega preuzela i rockerski imidž.

"Puno, puno hvala svima na rođendanskim željama, mnogo mi znače", napisala je Paris na Twitteru, a uz strastveni poljubac s dečkom objavila je i video na kojem gasi rođendansku svjećicu sa svojom "obitelji izvan obitelji".

Nakon smrti oca, Paris je prošla vrlo težak životni period u kojem se teško nosila s nametnutom slavom, zbog čega je neko vrijeme zaglavila u paklu ovisnosti.

Sada kada je i službeno punoljetna, Parisina baka i rođak više nemaju zakonsko skrbništvo nad njom, a naslijedila je i još jedan dio 100 milijuna dolara vrijednog bogatstva koje joj je ostavio otac. Paris svake godine prima 8 milijuna dolara, a predviđeno je da veću svotu dobije i na 18., 33. i 40. rođendan.

Paris je dobra prijateljica s Justinom Bieberom, koji je također pošao njenim "rockerskim" koracima - barem kada je u pitanju imidž.

Pročitajte više