Lijepa Milica pokušala samoubojstvo zbog poslovnih ambicija, a ne ljubavnih jada?

IAKO je samo nekoliko sati prije pokušaja samoubojstva pisala srcedrapajuće statuse po Facebook profilu, Milica Majstorović navodno se nije pokušala ubiti zbog ljubavi već zbog posla. Naime, za srpsko izdanje Storyja Milica je otkrila da je uz nju cijelo vrijeme bio njezin dečko Nenad Jeremović te da nisu prekinuli zbog medijskih napisa u kojima stoji da je pokušala okončati život zbog Andrije Miloševića ili Ivana Lenđera.

"Kao i u svakoj vezi, postoje svađe i među nama, ali nismo raskidali zbog raznih novinskih napisa"

"Sada sam dobro. Nenad i ja smo zajedno sve ovo vrijeme dok su novine svašta pisale. Kao i u svakoj vezi, postoje svađe i među nama, ali nismo raskidali zbog raznih novinskih napisa u kojima stoji da sam si pokušala nauditi zbog Andrije Miloševića, Ivana Lenđera ili nekog trećeg", priznaje Milica. Kao razloge te odluke, da si okonča život, Story je naveo poslovne ambicije koje, očito, nisu bile u skladu s Miličinim mogućnostima.

Ipak, svejedno ostaje upitno kome je Milica nekoliko sati prije nego što je popila veliku količinu antidepresiva uputila status na Facebooku. "Možda nisam uspjela u svemu, možda nisam sve uradila što sam željela... ali sam naučila da volim iako mi nije bilo uzvraćeno", glasio je jedan u nizu Facebook statusa 20-godišnje pjevačice.

"Nikada nećeš shvatiti koliko sam te voljela..."

"Nikada nećeš shvatiti koliko sam te voljela... možda... onda kad me ne bude bilo i kad me ne budeš nigdje mogao naći, osim u stvarima koje podsjećaju na mene... i možda... bit će ti teško.. ali nikada kao meni zbog odluke da odem", pisala je očito nesretno zaljubljena Milica.

Pročitajte više