Lijepa Monica Bellucci otkrila trudnički trbuh za naslovnicu magazina

TALIJANSKA glumica Monica Bellucci ponovno se razgolitila za naslovnicu Vanity Faira kako bi pokazala trudnički trbuh. Prvi je put to napravila prije šest godina, kada je nosila djevojčicu Devu, a sada je to napravila ponovno jer se, kako tvrdi, osjeća odlično te želi da drugi vide da je normalno vidjeti 45-godišnjakinju s trbuhom do zuba.

"Znate, djeca nisu poput filmova, ne možete ih napraviti na brzinu"

"Kada sam bila trudna s prvim djetetom imala sam 39 godina i htjela sam odmah još jednu bebu, ali jednostavno nisam bila spremna. S vremenom sam odlučila da želim ponovno roditi, ali znate, djeca nisu poput filmova, ne možete ih napraviti na brzinu", rekla je lijepa Monica.

Iako mnogi doktori tvrde da je trudnoća rizičnija iza 40. godine te da su žene koje se odluče rađati hrabre, Monica smatra da to nije istina već da su sretne. "Ne osjećam se hrabro već sretno što sam uopće uspjela zatrudnjeti u ovim godinama. Moja baka je rodila kada je imala 47 pa su možda i geni imali ulogu u tome", smatra talijanska glumica.

Također, priznaje Monica, ima mnogo prijateljica koje su s namjerom čekale s trudnoćom sve do kasnih 30-ih jer su tek tada financijski osigurane, imaju supruge i dom. Osim što je htjela pokazati da je i s trudničkim trbuhom lijepa kao uvijek, Monica je na neki način prosvjedovala protiv zakona koji u Italiji brani ženama da zatrudne pomoću donirane sperme.

"Vincent mi jako pomaže u trudnoći i što više vrijeme prolazi sretnija sam uz njega"

"Mnoge žene odlaze u inozemstvo kako bi začele, ali ne mogu si sve to priuštiti. Mislim da je to politički problem", smatra Monica koja dodaje da je njezin suprug, Vincent Cassel također zadovoljan njezinim fotografijama te se raduje što će ponovno postati otac.

"Jako mi pomaže u trudnoći i što više vrijeme prolazi sretnija sam uz njega, muškarca koji je s godinama sve bolji. Kada sam ga upoznala imao je 28 godina, a sada je tek muškarac koji je odgovoran i zbog kojega se osjećam još bolje", priznaje zaljubljena glumica.

Pročitajte više