Lijepa na tatu: Kći najpoznatijeg holivudskog preljubnika postala manekenka

Foto: Instagram

JUDE LAW godinama je proglašavan jednim od najzgodnijih holivudskih glumaca, a poznat je i kao veliki zavodnik. Otac je petero djece s tri bivše partnerice, a prema njegovim riječima najdraža mu je uloga oca.

Njegova kći Iris, koju je dobio u braku sa Sadie Frost, ima 15 godina i na najboljem je putu da postane uspješna manekenka. Poput brojnih drugih kćeri poznatih roditelja, i Iris je uplovila u svijet manekenstva, a zasad joj dobro ide. Surađivala je s brojnim poznatim modnim kućama, među kojima je najzvučnija DKNY.

Osim na svoj izgled, koji je naslijedila od roditelja, Iris se može osloniti i na savjete svoje kume, jednog od najpoznatijih supermodela svih vremena, Kate Moss. Ako joj itko može otkriti tajne dugovječnog opstanka na modnim pistama, to je Kate koja i danas aktivno snima kampanje i nosi revije.  

Poput svoje kume, i Iris je sklona problematičnom ponašanju pa su se britanski tabloidi prije četiri godine raspisali o haljini koju je nosila tijekom izlaska s mamom. Haljina je na prvi pogled bila primjerena 11-godišnjakinji, no u srcima nacrtanima na njoj pisalo je: "Crkni", "Popij otrov", "Noćna moro" i druge nimalo lijepe poruke.

Osim toga, nedavno se pisalo i o Irisinom konzumiranju ectasyja.

Limited Edition Violetta Fancies You x Illustrated People Pyjama collaboration now available online! www.illustratedpeople.com

Posted by Illustrated People on 11. prosinca 2015

Pročitajte više