Lijepa nećakinja princeze Diane udat će se na imanju na kojem počiva njena teta?

Screenshot: Instagram

Lady Amelia Spencer (30), nećakinja pokojne princeze Diane, nepune tri godine nakon zaruka s Gregom Mallettom (30) uskoro će se udati, a na Instagramu su uoči vjenčanja osvanule i fotografije s njezine zabave dobrodošlice u Cape Townu u Južnoafričkoj Republici.

Manekenka i njezin zaručnik, osobni trener i fitness guru, na Instagram storyjima podijelili su fotografije sa zabave. "Nikada me nećeš prestati nasmijavati, a ja te nikada neću prestati gledati", napisao je Mallett u opisu jedne fotografije na kojoj pozira zagrljen sa zaručnicom.

Gošća na zabavi Jacinta Spencer objavila je fotografiju Lady Amelie kako pozira na terasi. "Najljepši prijem prije vjenčanja. Volim te svim srcem", napisala je u opisu Instagram storyja. Amelijina sestra blizanka Eliza ne vidi se na fotografijama na društvenim mrežama, kao ni njihov otac Earl Spencer (58).

Udat će se na imanju na kojem počiva princeza Diana?

Ranije je Greg Mallett podijelio zajedničku fotografiju na Instagramu uz opis: "Još malo", čime je dao do znanja da se spremaju za vjenčanje. U vezi su već 14 godina, a zaručili su se u srpnju 2020. Iako datum vjenčanja još nije poznat, vjeruje se kako će se svadba održati na imanju Althorp House u Northamptonshireu, gdje je pokopana Lady Di.

"To je naša djedovina i naša obiteljska kuća već generacijama. Bolje mjesto za vjenčanje sa stilom teško mi je i zamisliti", izjavila je ranije Amelia Spencer u razgovoru za tjednik Hello. "Strastvena sam osoba, kao i moja pokojna teta, vjerujem da sam tu osobinu naslijedila od nje", otkrila je manekenka u istom intervjuu.

Inače, Amelia i njezina sestra blizanka Eliza odrasle su u Južnoafričkoj Republici i obje se bave manekenstvom. Nakon što su im se roditelji razveli, dio vremena su provodile s majkom Victorijom Aitken u JAR-u, a dio s ocem koji se vratio u Ujedinjeno Kraljevstvo. 

Pročitajte više