Lijepe i pametne: Upoznajte najuspješnije srpske udavače

U SUSJEDNOJ Srbiji štuju se udavače, one su predstavljene kao pametne žene koje svoju ljepotu koriste kao sredstvo za poboljšanje vlastitog financijskog stanja. Napravit će sve što je potrebno kako bi svoju ljepotu dodatno naglasile: stavit će silikone, potom snimiti polugolišavu naslovnicu, a kao vrh svega snimit će pop-folk pjesmu ili, ako baš nemaju niti malo sluha, prošetat će modnom pistom. Najsretnije od njih postat će "dijamantske snajke", kako ih naziva srpski Press, koji donosi popis ondašnjih ljepotica koje su svoju ljepotu dobro naplatile.

Neponovljiva Slavica Radić

"Vaša i naša" Slavica, bivša je manekenka i muza čuvenog Armanija. Udajom za Bernija Eccelstonea, Slavica je dobila 280 milijuna eura u imovini te 3,2 milijarde dolara u dionicama, a još je milijardu strpala je u džep razvodom od prvog čovjeka Formule 1 u ožujku ove godine.

Miss Jugoslavije Jelena Jakovljević

Bivša manekenka i Miss Jugoslavije, Jelena Jakovljević, nakon nekoliko godina karijere modela u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, udala se za tamošnjeg šeika Saida bin Draija. Njegova obitelj bavi se uvozom čelika i građevinskog materijala te nekretninama, a prema procjenama "težak" je nekoliko milijardi dolara. Lijepa Jelena nije bila lijena pa je pokrenula vlastite kolekcije cipela, torbi i remenja, a posjeduje i luksuzni hotel.

Sandra Nikolić - Modelsica


Unosni ženski bend su Modelsice, čak dvije djevojke iz ovog sastava udale su se za ruske milijardere. Sandra Nikolić obogatila se udajom za ruskog bankara Andreja Meljničenka, čije se bogatstvo procjenjuje na 6,2 milijarde dolara. Priča se da ga je pjevačica osvojila poklonivši mu sat vrijedan 20.000 eura.

Ivana Berendika - Modelsica

Ivana se udala za Thomasa Jermoluka, financijskog stručnjaka koji radi za Google. Žive u Miamiju u vili vrijednoj sedam milijuna eura, a lijepu pjevačicu suprug je znao iznenaditi hrpom skupih poklona.

Ivana Božilović - manekenka i glumica


Lijepa Ivana vjenčala se prošle godine s Andrewom Firestoneom, praunukom osnivača kompanije za proizvodnju guma "Firestone". Odrasla je u Chicagu, a bavi se manekenstvom i glumom. Prije nekoliko godina bila je uvrštena među sto najseksipilnijih žena svijeta.

Gospođe Karić

Beogradski biznismeni iz obitelji Karić vjenčali su se s poznatim beogradskim djevojkama: Elenom Karić i Mašom Nikolić. Oba braka su sretna i s potomcima.

Marijana Matthaus - najpametnija srpska udavača

Marijana Matthaus je proglašena za najpametniju udavaču jer je dva puta pred oltar odvela iznimno imućne muškarce. Prvo Miodraga Kostića, poznatog i kao "kralj šećera" te nogometnog trenera Lothara Matthausa. Njezina kći, devetnaestogodišnja Dajana krenula je njezinim stopama te je već dvije i pol godine u vezi s Ukrajincem Damirom Ahmetovim, koji će jednog dana naslijediti oko 31 milijardu dolara.

Pročitajte više