Lijepe i tajanstvene: Evo koga ljube hrvatski rukometaši

Foto: Instagram

ZA RAZLIKU od žena nogometaša, izabranice hrvatskih rukometaša ne vole se previše eksponirati. Međutim, njihove supruge i djevojke bodre ih na svakom natjecanju, pa tako i tijekom Svjetskog rukometnog prvenstva koje se igra u Egiptu.

Domagoj Duvnjak svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Dugogodišnju djevojku Luciju Žulj, koju je upoznao tijekom srednjoškolskih dana u Đakovu, oženio je u tajnosti u listopadu 2019. Detalje o svadbi mladenci nisu objavili na društvenim mrežama, a Duvnjak na pozive i poruke novinara nije odgovarao. Međutim, ono što je objavio na društvenim mrežama bilo je rođenje njihovog sina Šime u svibnju prošle godine. Domagoj s obitelji živi u njemačkom Kielu, gdje već godinama igra za istoimeni klub.

Vratara Marina Šegu njegova supruga i troje djece prate po raznim europskim zemljama u kojima je Marin igrao te su zahvaljujući tome naučili nekoliko svjetskih jezika. Ana i Marin zajedno su već 17 godina, a u braku su dobili Luciju, Petra i Jakova. Marin često ističe kako on i supruga djecu odgajaju na temelju onih vrijednosti koje su i njemu usađene u rodnom Međugorju.

David Mandić, 23-godišnji hrvatski reprezentativac iz Ljubuškog nerijetko se na društvenim mrežama pohvali fotografijama na kojima pozira s atraktivnom djevojkom Anom Soldo.

Još jedan Hercegovac, Marino Marić, oženio je svoju ljubav iz školskih dana, Virgiliju Nevistić. Svadba je održana u njegovom rodnom Mostaru 2012. godine, a u braku su dobili i dvoje djece.

Manuel Štrlek i defektologinja Ina Galić upoznali su se prije 10 godina. Nakon četiri godine veze par se vjenčao na zagrebačkoj Novoj Vesi. Prije šest godina dobili su kći Zoju, a prošle godine na svijet je došao i njihov sin Rio.

Željko Musa i supruga Sanja žive u njemačkom gradu Magdeburgu sa svoje dvije kćeri, Sarom i Lucijom. Sanja se rijetko eksponira, a kako piše na društvenim mrežama, završila je trgovačku školu te se kasnije posvetila obitelji.

Luka Cindrić i Lara Stipetić vjerojatno su se upoznali u rodnom Ogulinu. Lara se također jedno vrijeme bavila rukometom, a nagradu za najbolju sportašicu grada Ogulina dobila je 2011. godine. U travnju prošle godine Luka i Lara dobili su kćer Alisu.

Rukometaš Igor Karačić u ožujku prošle godine zaprosio je djevojku Dušicu Andonovsku. Par se upoznao dok je Igor igrao za Vardar. Razotkrili su ih makedonski mediji, a ubrzo nakon toga i Igor je na društvenim mrežama potvrdio njihovu vezu. Igor i Dušica ne objavljuju često zajedničke fotografije na društvenim mrežama. 

Jedan od najnadarenijih mladih hrvatskih rukometaša, 21-godišnji Halil Jaganjac, u vezi je s Riječankom Adisom Halačević. Par često objavljuje fotografije na društvenim mrežama, a u vezi su oko tri godine.

Ivan Čupić i supruga Nera imaju četiri kćeri, Barbaru, Niku, Ivu i Maru. Ivan je suprugu upoznao još u srednjoj školi u Metkoviću. Čupić rijetko govori o svom privatnom životu, a nije aktivan ni na društvenim mrežama.

Pročitajte više