Lijepe mlade djevojke i energičan nastup Slasha i Fergie u Hiltonu uoči dodjele Grammyja



SATI NAS dijele od 52. dodjele Grammyja pa je uoči najvažnijeg događaja u glazbenom svijetu legendarni glazbeni producent Clive Davis upriličio zabavu uoči večerašnje dodjele. Zabava se održala u hotelu Hilton na Beverly Hillsu, a pojavile su se mnoge mlade dame, koje bi večeras mogle trijumfirati.

Taylor Swift, Rihanna, Katy Perry

Između ostalih, pojavila se i mlada pjevačica Taylor Swift koja je večeras nominirana za brojne kategorije, a kladionice i kritičari predviđaju joj trijumf na ovogodišnjim Grammyjima. Osim nje, zabavu je pohodila i neizostavna Rihanna koja je kao i obično pokazala istančan modni ukus, te se pojavila u avangardnoj kratkoj haljini. Zabavu su posjetili i zaručnici Katy Perry i Russell Brand.

Nastup Slasha i Fergie

Događaj je uveličala i talentirana Jennifer Hudson, koja je za ovu priliku odjenula ljubičastu haljinicu u kojoj je zasjala na crvenom tepihu. Vrhunac večeri zasigurno je bio nastup legendarnog gitarista Guns N'Rosesa, Slasha, koji je u Hiltonu nastupio s pjevačicom Black Eyed Peasa, Fergie.

Dodjela u znaku Michaela Jacksona

Dodjela Grammyja održat će se u Los Angeles Staples Centru, a započet će u dva sata ujutro po našem vremenu. Ove je godine lista nominiranih pretežno je sastavljena od hit izvođača, a popularnost je, više nego ikad, bitna odrednica glavnim kategorijama, onima za najbolji album i pjesmu godine. Predviđa se da će dodjela nagrada biti u znaku preminulog Michaela Jacksona, a najviše se iščekuje duet Lady Gage i Eltona Johna za koji se predviđa da će biti jedan od najspektakularnijih nastupa u povijesti dodjele Grammyja.

Pročitajte više