Lijepe, prirodne i erotične: Ove su se hrvatske glumice skinule na filmu (18+)

Foto: Press/Screenshot: Youtube

IAKO, po mnogima, hrvatski filmovi ne mogu proći bez rata i eksplicitnog seksa, nekada je golotinja na filmu imala svrhu i začinjavala karijere nekih od najboljih hrvatskih glumica u povijesti. Nije bilo silikona i brazilske depilacije, ali su one izgledale kao boginje. Velike glumice s kazališnim pedigreom skidale su se u dobrim filmovima i izgledale fantastično.

Kada kažemo lijepe, prirodne i erotične i nama i vama prva na pamet pada Ena Begović u filmu "Pad Italije" i njezina mokra prozirna haljina koja je isticala njezino božanstveno tijelo. Nakon ove scene Ena je postala neprikosnovni seks simbol bivše države čija je pojava bacala u trans muškarce od Vardara do Triglava, a titulu je potvrdila i pokazivanjem predivnog tijela u filmu "Čaruga".

Mira Furlan bila je seks simbol i jedna od najpoželjnijih žena bivše Jugoslavije. Često se skidala na filmu i glumila fantastične scene seksa. U filmu "Otac na službenom putu" ljubavnik joj je bio Miki Manojlović, ali je tada najšokantnija zasigurno bila scena iz filma Lepota Poroka u kojoj je Mira igrala scene grupnog seksa.

Miki Manojlović bio je filmski ljubavnik i Nini Ivanšin, u pomalo besmislenoj sceni seksa u filmu "Neka ostane među nama" u kojoj joj Manojlović citira Gundulića dok joj skida gaćice.

Zrinka Cvitešić se skinula u "Konjaniku" Branka Ivande i odigrala jednu od najeksplicitnijih scena hrvatskog filma s partnerom Nikšom Kušeljom.

Grudi smo vidjeli i Katarini Bistrović Darvaš u Vrdoljakovoj Dugoj mračnoj noći. Goran Višnjić je bio njezin partner, stoga se vjerojatno i nije bilo teško svući.

Pročitajte više