Lijepu voditeljicu napali da je premišićava, ona savršenim odgovorom zapalila internet

Foto: Instagram

BRITANSKA voditeljica Chloe Madeley iznimno mnogo pažnje posvećuje zdravom životu i treninzima, a njeno tijelo to jasno odražava. No, nisu svi oduševljeni njenim izgledom i to su spremni izreći na najgori mogući način.

"Odvratna si! To uopće nije ženstveno!", pojavio se komentar uz fotografiju koju je Chloe postavila na Instagram i na kojoj pokazuje svoje savršene trbušne mišiće.

Mlada voditeljica nije željela ignorirati takav komentar i odgovorila je na njega na najbolji mogući način:

"Moje tijelo nije odvratno, niti je ičije tijelo odvratno, kad smo kod toga. Debelo, mršavo, s oblinama, mišićavo, veliko ili malo, ništa od toga nije odvratno.

Ono što je odvratno je tvoj mozak koji je toliko ispran da misli da je bilo što što nije 'ženstveno' odvratno.
Ono što je odvratno su tvoja usta i ruke što to govore i pišu ženama. Ono što je odvratno je tvoj ego zato što misliš da znaš što je 'ženstveno', kako bi žene trebale i kako ne bi trebale izgledati.
Koliko god misliš da sam odvratna izvana, ja sam topla i suosjećajna iznutra i podržavam svakoga, pogotovo žene. Bojim se da se to ne može reći i za tebe.

Zaključak? Ja pobjeđujem, ti gubiš. Sad odjebi s moje stranice sa svojim usranim negativnim mišljenjem za koje nikoga nije briga."

Chloe je dobila mnogo podrške za svoju reakciju od ljudi koji, za razliku od trola koji ju je napao, smatraju da je ljepota i u raznolikosti.
 

Pročitajte više