Lik kojeg je kiss cam snimio s ljubavnicom otkrio kako je prošao s curom

Foto: Twitter

OGLASIO se muškarac kojeg je kiss cam uhvatio kako se ljubi s ljubavnicom tijekom nogometne utakmice, a zbog njegovog čudnog ponašanja, snimka se brzo počela širiti društvenim mrežama i postala viralni hit. 

Snimka je u 72 sata zaradila nevjerojatnih 22,6 milijuna pregleda, a uskoro se i doznalo da se radi o Ekvadorcu Deyviju Andradeu. On se oglasio na društvenim mrežama. 

"Što biste napravili da je na mom mjestu žena? Kruže brojne snimke nevjernih žena, a njima se nitko ne ruga u ovolikoj mjeri. Branit ću svoju čast i ponos kao muškarac sve do kraja. Svi mi griješimo i svi se možemo pokajati. Zahvaljujem svima koji su me pozvali u crkvu, otići ću kako bih mogao zaliječiti svoju obitelj. Bog je velik, a sve te žene koje me kritiziraju licemjerne su jer znam da su i same varale", napisao je u objavi koju prenosi Metro. 

"Nemate pojma kakvu ste štetu nanijeli svojom mržnjom. Svatko griješi i trebamo oprostiti. Bog će mi dati snage", dodao je. 

Tražio je i oproštaj od svoje drage.  

"Želim se vratiti životu s tobom, draga. Jakom mi je žao i na ovaj način želim javno progovoriti o ovoj gluposti, kako bih te mogao zamoliti da mi oprostiš. Zbunjen sam, ali želim da mi se vratiš. Oprosti mi. Volim te. Vrati se", napisao je. 

Sudeći po kasnijoj objavi, ona ipak nije bila spremna oprostiti prevaru. 

"Bez obzira na sve, moja je veza gotova i moram nastaviti sa životom. Žao mi je zbog toga što sam učinio, ali ne mogu više moliti za oproštaj. Nikad više neću pogriješiti i znam da ću naći osobu koja me voli i prihvaća", zaključio je. 

Pročitajte više