Lily Allen: Nakon razvoda sam eksperimentirala i spavala sa ženskim prostitutkama

Foto: Instagram

Lily Allen progovorila je o svojoj, kako ju je sama nazvala, vrlo promiskuitetnoj i eksperimentalnoj fazi života. 39-godišnja pjevačica otkrila je da se nakon razvoda seksala sa ženskim prostitutkama, a sada je objasnila zašto je o tome odlučila javno govoriti. 

"Tijekom raspada mog posljednjeg braka bila sam vrlo, vrlo promiskuitetna i eksperimentalna te sam se seksala s prostitutkama. Pisala sam o tome u svojoj knjizi, u to sam vrijeme živjela u stanju neprestanog straha jer sam uvijek mislila da ću uskoro biti uhvaćena.

Znala sam da taj trenutak iz mog života postoji i tako sam se ponašala. Mislila sam da će se to javno otkriti pa sam pomislila, kako bih vratila malo moći, 'otkrit ću to u svojoj knjizi'", rekla je pjevačica. 

Nakon faze eksperimentiranja ponovno se udala

Lily kaže da smo svi "samo ljudi". 

"Učinila sam to iz dva razloga: da pokušam vratiti malo moći, ali i zato što je puno drugih ljudi učinilo istu stvar. Mislim da kad čuju nekoga poput mene kako govori o vlastitim iskustvima na način koji nije sramotan, koji je stvaran, onda će se osjećati bolje u vezi sebe", rekla je.

Lily je u emisiji The Jonathan Ross Show ranije rekla da se osjećala usamljeno i da je puno pila. Iako je prolazila kroz teško razdoblje nakon razvoda, Lily je 2019. započela vezu sa zvijezdom serije Stranger Things Davidom Harbourom. Vjenčali su se 2020. u Las Vegasu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.