Linda Begonja otkrila kako izgleda život s Oliverom Frljićem: "Živim u strahu"

Screenshot: RTL

GLUMICU Lindu Begonju domaća publika poznaje po ulogama u mnogim hrvatskim serijama i filmovima, no malo tko zna da je ona već pet godina u vezi s redateljem Oliverom Frljićem.

Lijepa 45-godišnja Zadranka za Story je progovorila o svojim glumačkim planovima te o vezi s Frljićem, ali i otkrila od čega strahuje.

"Teško je nekome sa strane shvatiti kako izgleda život uz 'nacionalnog izdajnika Frljića'. Upravo pišem priručnik za sve žene nacionalnih izdajnika naziva Kako ostati vjerna nacionalnom izdajniku. Šalim se. Poražavajuće je da je u Hrvatskoj svako različito mišljenje i svaka različitost izložena iznimnoj agresiji i podmuklim metodama psihičke torture koja duboko zalazi u sferu intime. U toj situaciji postaješ nesiguran, tužan i obeshrabren. Živim u strahu jer u proteklih 26 godina nisam vidjela, a ni danas ne vidim promjenu. Vidim samo eroziju društva. Ništa nismo naučili od Drugog svjetskog rata, a ni od krvavog raspada Jugoslavije. Nema pomaka u socijalnoj osviještenosti. Ljudi na ovim prostorima i dalje bi radije pili krv nego vodu. Svijet je tako pun mržnje jer je pun kukavica, no nećemo se predati", objasnila je Linda.

Zbog Frljićevih inozemnih angažmana, u posljednje vrijeme par živi u vezi na daljinu.

"Uvijek pronađemo slobodnog vremena, tako da, kad god mogu, otputujem Oliveru. To nam nikad nije bio problem. Važno je povjerenje, biti onakav kakav jesi. Povjerenje otvara komunikaciju i briše rutinu. To imamo. Mislim da nije važno koliko ćemo živjeti, nego kako ćemo živjeti. To se odnosi na život općenito, pa i na ovaj segment posvećenosti i prisutnosti u odnosu. Ne vjerujem u izreku – daleko od očiju, daleko od srca", kaže.

 

Pročitajte više