Linda Hamilton o braku s Jamesom Cameronom: Želi žene koje ne može imati

LINDA HAMILTON, jedna od četiri bivše žene Jamesa Camerona, otkrila je neke detalje braka s popularnim redateljem čija su dva filma "Titanic" i "Avatar" imali najveće zarade u povijesti.

"Njegova žena iz snova je uvijek ona koju ne može dobiti. Posao i žene idu zajedno za Jimba, ja to najbolje znam", komentirala je glumica redateljevu strast prema ženama iz svijeta filma, bilo redateljicama ili glumicama. Cameron se zbližio s Lindom na snimanju "Terminatora", no ostavio ju je zbog glumice iz "Titanica" Suzy Amis. "On je jedan od onih ljudi koji će radije biti na poslu s ljubavnicom, nego kod kuće sa ženom", rekla je Linda i dodala: "Titanic je zapravo bio ljubavnica zbog koje me ostavio".

"Ona koja ne završi s Jimom je uvijek ona koju on želi"

Rekla je kako je tijekom snimanja filma o potonuću slavnog broda Suzy jedva čekala da zauzme Lindino mjesto u Jamesovu krevetu, ali od tada su se stvari promijenile. "Ona koja ne završi s Jimom je uvijek ona koju on želi. Ja sam otišla od njega i Suzy mora živjeti s tim", rekla je zvijezda "Terminatora". Ispričala je nekoliko anegdota i priča vezanih uz slavnog redatelja, poput one kako za vrijeme snimanja ne pušta glumce na WC. "Cameron je poznat po tome da je zastrašujuć na setu. Glumica Mary Elizabeth Mastrantonio istrčala je sa seta filma "Bezdan" plačući 'Mi nismo životinje' kad je glumcima rekao da nuždu vrše u svoja odijela tijekom snimanja scene u vodi", rekla je Linda.

"Zabranio je mojem bliskom prijatelju da prespava kod nas"

Glumica je bila u braku s Cameronom kad je počeo raditi na "Avataru", ali kaže kako nije bila pretjerano oduševljena kad je pročitala scenarij. "Nije da sam mislila da će to odlično, ali Jimbo je očito imao viziju", kaže glumica. Kaže kako je James opsjednut kontrolom, kako na filmskom setu, tako i kod kuće. "Ja sam dizajnerica, volim kuću, ali Jim mi nikad nije dao slobodu da bilo što radim. Došao bi kući inzistirajući da bude po njegovom. Zabranio je mojem bliskom prijatelju da prespava kod nas. Ali tih dana je Jimbo čak stavio svoju obitelj u hotel", rekla je Linda Hamilton.

Pročitajte više