Lindsay Lohan pokazala da može izgledati i zavodljivo, a ne samo droljasto

NASLOVNICA francuskog modnog časopisa Purple, na kojoj Lindsay Lohan pozira poput Isusa, izazvala je buru i prije nego što se novi broj našao u prodaji, a sada je objavljen i cijeli editorijal sa seksi fotografijama te 23-godišnje problematične glumice.

Editorijal je snimio slavni fotograf Terry Richardson, a možda upravo u toj činjenici leži tajna toga što Lindsay na golišavim fotografijama konačno izgleda seksi i zavodljivo, a ne droljasto.

Na odvikavanju "kao na praznicima"

Za problematičnom LiLo duga je povijest opijanja i drogiranja, a ovih je dana izjavila kako joj je na odvikavanju bilo "kao na praznicima". Takav si je "predah i odmor" dosad uzela tri puta, ali čini se kako je sve bilo bezuspješno jer još uvijek voli dobrano zaviriti u čašicu i popiti pokoju bocu previše.

Za sve kriv njen otac?

23-godišnja glumica je ispričala kako se alkoholu i ilegalnim supstancama okrenula kako bi si "olakšala bol zbog osobnih problema", a tvrdi i kako se situacija dodatno pogoršala kad je 2007. godine njen otac počeo davati intervjue o njoj.

"Kad je moj otac počeo izlaziti u javnost, dotakla sam dno. Pretjerala sam s drogama i to nije riješilo moje probleme. Pokušala sam ih zakamuflirati alkoholom, kokainom i raznim drugim supstancama. Sad sam na mjestu gdje ne moram ništa koristiti, a emocije osjećam jer to želim. Nikad nisam željela biti blizu tome da izgubim sve za što sam radila i čemu sam težila cijelog života. Učinila sam neke pogubne pogreške, ali naučila sam iz njih i to je vjerojatno spasilo moj život", navela je Lohan.

Pročitajte više