Lipanj je rezerviran za glazbene i plesne poslastice u klubu Piranha

MJESEC lipanj prepun je glazbenih poslastica. Počevši od ove srijede za kada je zakazan četvrti po redu "Chick Fight", pa sve do kraja lipnja kada klub Piranha ugošćuje Montella Jordana. Kako je lipanj jedan od onih mjeseci u kojima planiramo kako što bolje iskoristiti čak tri blagdana koja nam stižu i mi vam predlažemo da se svakako zaputite i prema zagrebačkom Jarunu. Ovu srijedu očekuje vam jedno zanimljivo plesno natjecanje. "Chick fight" održava se po četvrti put.

24. lipanj rezervirajte za nastup Montella Jordana

Ekskluzivno na Index.hr-u možete izabrati od 17 djevojaka najbolju Indexovu "Chick Fight 2009" plesačicu koja će završiti ravno u finalu. Ona s najviše glasova osvojiti će vrijedne nagrade pokrovitelja. Da pojasnimo, "Chick Fight" je prvo hrvatsko plesno natjecanje u hip hop plesu koje je napravljeno isključivo za djevojke i prvo koje se održava za vrijeme neke klupske večeri. Prvi Chick Fight bio je 2006. godine, a samo natjecanje je naišlo na izuzetno velik odaziv publike i postalo brand sam za sebe.

Srijeda, 18. lipnja, rezervirana je za nastup Sandre Berković s bendom kao predjelo prije velikog nastupa Montell Jordana- u sklopu RNB Live, koji će nastupiti 24. lipnja. Njegov nastup prije dvije godine izazvao je iznimno veliki interes medija i publike, a s Montellom u glas je pjevalo više od 2000 fanova.

S.C.

Pročitajte više