Liv Boeree: Farmerica koja se voli tući, voziti snažne strojeve i igrati poker

OLIVIA BOEREE još je jedna žena koja se profesionalno bavi Texas Holdem pokerom. Dok je prije nekoliko godina bilo gotovo nemoguće sresti ženu za zelenim stolom, danas je postala normalna stvar zaigrati protiv nježnijeg spola na nekom turniru. Da je poker igra za žene, baš kao za muškarce, dokazuje i primjer lijepe Liv koja se razgolitila za najnovije izdanje časopisa Maxim.

Osim što se profesionalno bavi Texas Holdemom, Liv, koju pokeraši prepoznaju po imenu "The Iron Maiden", poznata je TV voditeljica i manekenka iz Londona koja se pokerom počela baviti 2006. godine. Također, svestrana Britanka studira astrofiziku koja se bavi proučavanjem fizike svemira. Iako je dosad, na pokeraškim turnirima, osvojila sveukupno 200 tisuća dolara, Olivia priznaje da joj je cilj tijekom ove godine doći do iznosa od milijun dolara što je, priznaje, ispunjenje sna za jednu farmericu poput nje.

"Mislim da su farmerice većinom seksipilne žene jer se ne boje biti prljave"

Naime, Olivia Boeree odrasla je u Kentu i sama sebe bez srama naziva djevojkom sa sela. "Mislim da su farmerice većinom seksipilne žene jer se ne boje biti prljave. Mi smo zapravo muškobanjaste žene koje se volimo tući, valjati u blatu i voziti snažne strojeve. Što može biti bolje od toga?", izjavila je lijepa Liv koja, sudeći prema fotkama, ne izgleda nimalo muškobanjasto.

Pročitajte više