Ljepotan iz "Uvoda" napao konobaricu i onesvijestio se za šankom

JUSTIN CHAMBERS, zvijezda popularne serije "Uvod u anatomiju" u Palm Springsu se onesvijestio za šankom, trabunjao gluposti i upucavao konobarici koju je izvrijeđao nakon što je ona ostala ravnodušna na njegove ulete. Otac petero djece toliko se naljutio na konobaricu koja se nije obazirala na njega da joj je izbio novac iz ruku, a kad se ona sagnula da ga pokupi ljutito joj je povikao: "Ostani na podu, tamo i pripadaš!"

Niti mjesec dana nakon puštanja s psihijatrijskog odjela sveučilišne bolnice u Los Angelesu, gdje mu je susjeda bila Britney Spears, zgodni doktor uhvaćen je kako žari i pali Palm Springsom. Iako je javnosti priznao kako ima problema sa spavanjem, i da se zbog toga prošle zime družio sa Britney, očevici njegova divljeg izlaska prije bi rekli da glumac ima problema s održavanjem budnosti.

Nakon što je kraće vrijeme proveo u nesvjestici, glumac je došao k sebi i pokušavajući isteturati van iz lokala povikao: "Ja sam otac petero djece! Ja sam prokleto dobar otac! Ostavite me na miru!". Očevici prepričavaju kako je Justinovo ponašanje bilo vrlo uznemiravajuće. Iako su gosti lokala bili uvjereni da je Justin pijan, ispostavilo se da je cijelu večer pio bezalkoholno pivo, što je potaknulo priče o pravom razlogu njegovog nedavnog boravka u bolnici.

V.V.
Foto: Star

Pročitajte više