Ljiljana Petrović izgubila sudski spor s Tošinom djevojkom: Žalit ću se!

"SUĐENJE je bilo otvoreno za javnost tako da nemam što skrivati. Na sudu se nalazi moj mobilni telefon na kojem je sačuvano 200 poruka i iz kojih se jasno može vidjeti u kakvom smo odnosu bili Toše i ja. Ta žena je uništila moj život i ugled pa se ljudi, kad me vide na cesti, pitaju jesam li ja stvarno bila s njim ili nisam", izjavila je prije nekoliko tjedana Andrijana Budimir koja je u sudskom sporu s menadžericom Toše Proeskog, Ljiljanom Petrović, izvukla deblji kraj.

Toše je prije tragične nesreće razmjenjivao poruke s pjevačicom Elenom Risteskom

Ljiljana Petrović je naime potvrdila za Index kako je istina da je Andrijana dobila presudu, ali nam je isto tako otkrila da će se ona sigurno žaliti na takvu odluku suda. Naime, nakon što je Andrijana podijelila s javnosti detalje iz ljubavne veze s tragično preminulim pjevačem, kao i činjenicu da joj je u noći kada je poginuo slao ljubavne SMS-ove, reagirala je Petrović te izjavila kako su to laži i da Andrijana nikada nije bila njegova djevojka.

Osim što je tvrdila kako Andrijana Budimir nikada nije bila u vezi s Proeskim, Ljiljana je također izjavila kako su poruke koje je Toše slao prije smrti bile upućene jednoj drugoj djevojci, čije ime nije htjela otkriti, te je izvadila ispis poziva i poruka s Tošinog mobitela i otkrila kako na njezin broj te noći nije upućena nikakav SMS.

"Bila sam s Tošom iz ljubavi, a ne zato što sam nešto trebala od njega"

Kada se zbog cijele medijske trakavice napravio ispis poziva Tošinog mobitela, bilo je vidljivo da je Toše te tragične večeri poruke razmjenjivao s pjevačicom Elenom Risteskom. Nju je te večeri i nazvao, a razgovor je trajao gotovo deset minuta. Kako doznajemo s mladom se pjevačicom Toše posljednjih mjeseci prije pogibije intenzivno družio, pa se nagađalo da između njih možda postoji i nešto više od prijateljstva.

Uvrijeđena Andrijana Budimir je tada odlučila tužiti Tošinu menadžericu za duševnu bol. "Ja nisam Ljiljanu Petrović tužila zato što mi treba novac niti zato što mi se hoda po sudu. Tužila sam je da pokažem da laže. Bila sam s Tošom iz ljubavi, a ne zato što sam nešto trebala od njega. I prije njega sam imala i slavu i novac. Nikoga nisam dirala ni dok sam bila s njim ni kad njega više nije bilo", dodala je Andrijana koja je kako doznajemo dobila sudski spor i odštetu od pet tisuća eura kojih će, kako je sama rekla, darovati domu za nezbrinutu djecu.

A.M., S.R.
Foto: Index, Extra

Pročitajte više