Ljubav je na selu: Stanko traži partnericu koja "voli poist i popit", a već ima simpatiju

Foto: Press

IDUĆI tjedan kreće emitiranje nove sezone emisije "Ljubav je na selu", a vrijeme je da upoznamo i prvog kandidata. Emitiranje kreće 3.10. u 21:10 na RTL-u, a ljubavne zgode kandidata gledatelji će moći pratiti od ponedjeljka do srijede. 

Stanko Rajčić dolazi iz malog mjesta Nevest, 30-ak kilometara od Drniša, ima 52 godine i po zanimanju je veterinarski tehničar u mirovini. Bavi se ovčarstvom, a prijavio se jer bi htio pronaći ženu svog života da s njim uživa u starosti i ljepotama njegovog kraja na koji je ponosan i čiju tradiciju i običaje nastoji očuvati.

Po prirodi je totalni veseljak i dobričina, a iako je rođen u Splitu, živio je posvuda; na Visu, u Rijeci i Zagrebu, no srce ga je ipak na kraju dovelo u rodni kraj njegovih roditelja.

Stanko je bio i u braku, ali se rastao, a sada misli da je vrijeme da se skrasi. Nema neki posebni tip žene, ali kaže da ne želi vegetarijanku, već ženu koja voli "popit i poist" kao i on. Svoju partnericu osvojio bi pjevajući joj ljubavne pjesme, a ponudio bi joj ljepotu svoga kraja i antistres terapiju na imanju.

Otkrio nam je kako je snimanje prošlo bez ikakvih problema. "Bilo je veselo, družili smo se, pjevali i plesali", rekao je. Priznao je i kako već ima simpatiju, ali nije siguran kako će se sve odigrati. Naime, obveza na imanju je puno, a ona je na drugom kraju države. 

"Sve je stvar adaptacije, vidjet ćemo kako će se sve odigrati", rekao je i pozvao gledatelje da budu uz male ekrane.

Pročitajte više