"Ljubav je na selu": U sedmoj sezoni njemačke inačice dva djevca i homoseksualac



U SEDMOJ sezoni njemačke verzije showa "Ljubav je na selu" našli su se pomalo neuobičajeni kandidati za tu seriju. Tako je predstavljeno 14 kandidata koji će svoju ljubav tražiti uz pomoć televizijskog showa. Prema riječima producenata barem dvojica od njih su djevci, a prema njihovoj prosudbi, homoseksualac je najzgodniji od svih natjecatelja.



Philip je trenutačno jedini farmer koji traži muškarca. On ima 27 godina i bavi se uzgojem konja. Živi s roditeljima, bakom te braćom i sestrom na farmi velikoj čak 84 jutra. Njegov muškarac snova mora biti atraktivan, otvoren i nesuzdržan. "Moj san je imati muškarca koji me prihvaća onakvog kakav jesam", kaže Philip.



Sramežljivi Klaus želi suprugu koja će preuzeti inicijativu u smislu erotskog života. "On nikada nije imao djevojku! Njegova cura iz snova mora imati simpatičan karakter zato jer je on drag dečko", tvrde njegovi bližnji.



Sličan njemu je i Dirk, koji ima 35 godina te nikad nije bio u romantičnoj vezi. Kaže kako bi volio imati ženu visoku 170 centimetara, jer je i sam prilično visok te bi ona trebala biti mršava i vitka. Serija sa snimanjima kreće uskoro, a sama najava već je postigla veliki interes tamošnje javnosti.

Pročitajte više