Ljubav je na selu: Zaljubljeni najavili skoro vjenčanje!

PRVA sezona RTL-ovog showa "Ljubav je na selu" približila se svom kraju te će posljednja emisija biti prikazana u utorak, 14. travnja. Neki od kandidata su ostali razočarani što nisu ušli u uži krug, odnosno među četvoricu finalista koje su kamere pratile na svakom koraku tijekom 12 emisija u kojima su pokušavali upoznati srodne duše, neki su ostali hladni i djevojke ih nisu uspjele osvojiti, a nekima se ljubav ipak nasmiješila te će u skoroj budućnosti biti i vjenčanja.

Mladiće i djevojke koji su sudjelovali u emisiji "Ljubav je na selu", voditeljica Lorena Nosić pozvala je na posljednji susret i razgovor na riječko skijalište Platak, gdje je cijela ekipa uživala uz večeru, ples i pokoje iznenađenje. Osim Denisa i Petra, koji su na Platak došli u društvu Katarine i Jovane, Loreni su se pridružili i Ivan i Franjo, ali bez pratnje. Naime, Ivanova djevojka Melani, koju je iznenada upoznao tijekom trajanja showa i prije nego što su u njegovu kuću došle tri djevojke željne da ga upoznaju, nakratko je morala otputovati u Njemačku. Franjo, kojeg su sve tri zainteresirane dame napustile zbog njegove "bahatosti i arogancije", s ponosom je objavio kako već neko vrijeme nije sam.

Osim iznenađenja kojeg je priredio Franjo, koji je za vrijeme snimanja emisije pronašao djevojku, Lorena je i od ostalih kandidata i djevojaka saznala mnoge zanimljivosti. I dok su neki priznali da i kod njih ima novih simpatija i ljubavi na vidiku, drugi su, na iznenađenje svih, objavili zaruke i skorašnja vjenčanja. Sudeći po ugodno provedenoj posljednjoj zajedničkoj večeri pred kamerama, sa sigurnošću se može reći kako je emisija "Ljubav je na selu" uspješno došla do svojeg cilja - ljubav, romantika i emocije uistinu se mogu dogoditi svakome, i to najčešće kada im se najmanje nadate.

I.M.
Foto: RTL

Pročitajte više